Welkom bij ETCB: Uw Partner in Openingstechniek en Slotenmakersopleidingen

Bij ETCB zijn we er trots op marktleider te zijn op het gebied van trainingen in openingstechniek en opleidingen voor slotenmakers. Onze missie is duidelijk gedefinieerd: door cursisten te trainen willen we ervoor zorgen dat er minder onnodige schade wordt veroorzaakt bij het openen van deuren en ramen, terwijl we het zelfvertrouwen van onze studenten in hun werkzaamheden vergroten. Wij streven ernaar de nadruk te leggen op de juiste aanpak, zodat onze cursisten in de praktijk aanzienlijke meerwaarde ervaren.


Bij ETCB hanteren we drie kernspeerpunten die de basis vormen van onze benadering:
 

  1. Snelheid: We streven ernaar om deuren en ramen zo snel mogelijk te openen, met behoud van efficiëntie en nauwkeurigheid. Onze cursussen zijn ontworpen om onze studenten te voorzien van de nodige vaardigheden om snel en doeltreffend te handelen.

  2. Minimale Schade: Het verminderen van schade is een van onze topprioriteiten. We leren onze studenten technieken om deuren en ramen te openen met minimale schade aan het slot, de deur of het raamkozijn. Door de juiste methoden toe te passen, kunnen we schade tot een minimum beperken.

  3. Minimale Complicaties: We begrijpen dat elke situatie uniek is en kan leiden tot verschillende uitdagingen. Daarom leren we onze studenten niet alleen hoe ze deuren en ramen kunnen openen, maar ook hoe ze eventuele complicaties kunnen herkennen en effectief kunnen aanpakken. Door hen uitgebreide kennis en vaardigheden bij te brengen, kunnen ze zelfverzekerd en bekwaam handelen, zelfs in complexe situaties.


Bij ETCB streven we ernaar om niet alleen kennis over te dragen, maar ook om vaardigheden te ontwikkelen die onze cursisten in staat stellen om uit te blinken in hun vakgebied. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige trainingen die een blijvende impact hebben op onze studenten en bijdragen aan een betere en veiligere omgeving voor iedereen.