Openingstechniek Deel 1
Openingstechniek Deel 1
Op aanvraag! Training voor bedrijven vanaf 6 personen. Voor individuele training, zie "Deel 1 & 2 Combi Deal" onderaan de pagina.
Vraag offerte aan
 

Training Openingstechniek Deel 1 

In 95% van de gevallen worden sloten en deuren op een verkeerde manier geopend. Bijvoorbeeld voor klanten van een bouwbedrijf, woningstichting, politie, justitie en een slotenmaker. Dit is zonde want wanneer u een slot op een verkeerde wijze opent ontstaat er veel schade bij de klant (en die mag u soms betalen). In sommige gevallen kan de hele deur zelfs direct naar het oud vuil. Het gebruiken van amateuristische technieken kost daarbij ook nog veel tijd en het maakt het openen van een deur een dure bezigheid. Klanten krijgen hierdoor minder vertrouwen in het bedrijf en zullen minder snel terug komen... Zonde!
 

Met de training Openingstechniek deel 1 leert u schadebeperkend en snel sloten te openen. In ons trainingscentrum in Krimpen a/d IJssel of bij u op locatie leert stap 1 van openingstechniek. Na deze basis bent u in staat om de meest voorkomende sloten te openen op een efficiënte manier. In deel 1 leert u deuren / sloten te openen voor bijvoorbeeld mensen die zich buitengesloten hebben of hun sleutels zijn verloren. In deel 2 gaan we verder in op het openen van sloten die defect zijn en alle voorkomende complicaties die u kunt tegenkomen bij het openen van sloten.